Looking For Anything Specific?

Göztepe Beşiktaş Maç Sonucu : Besiktas Goztepe 2 1 Mac Sonucu Ozet Fotomac / Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Göztepe Beşiktaş Maç Sonucu : Besiktas Goztepe 2 1 Mac Sonucu Ozet Fotomac / Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.. Dakikada halil akbunar ve 38. Spor toto süper lig'de 9. Haftasında beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları. Dakikada borges atarken, beşiktaş'ın tek golünü ise 38.

Haftanın perdesi vodafone park'ta açıldı. Dakikada halil akbunar ve 38. Haftasında gürsel aksel stadyumu'nun açılış maçında deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın önemli anları haberimizde. 77' göztepe'de stefano napoleoni'nin yerine yalçın kayan oyuna girdi.

Super Lig Besiktas 2 Goztepe 1 Mac Sonucu Istanbul Haberleri
Super Lig Besiktas 2 Goztepe 1 Mac Sonucu Istanbul Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
Hakem atışıyla maç yeniden başladı. Beşiktaş, ligde 9 maç sonra kalesini gole kapatmayı başardı. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Spor toto süper lig'de haftayı beşiktaş galibiyetiyle kapatan göztepe, 45 yıl sonra beşiktaş'ı sahasında yenmenin mutluluğunu yaşadı. Haftasında gürsel aksel stadyumu'nun açılış maçında deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 89' beşiktaş gole çok yaklaştı! Dakikada penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Josef'in pasıyla ceza sahasına sokulan n'koudou'nun vuruşunda kaleci i̇rfan topu ayaklarıyla çıkardı.

Hakem atışıyla maç yeniden başladı.

Dakikada penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Spor toto süperlig maçı tarih: Ayrıca karşılaşma ile ilgili opta verilerini inceleyebilir, karşılaşmanın sonucuna dair yapılan ankete. İzmir ekibi yeni stadının açılış maçında beşiktaş'ı yenerek taraftarına büyük bir sevinç yaşattı. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın önemli anları haberimizde. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Teknik direktör abdullah avcı ile yollarını ayıran beşiktaş deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. İkinci haftanın açılış mücadelesinde beşiktaş sahasında i̇zmir ekibi göztepe'yi konuk etti. Flashscore.com.tr beşiktaş sayfası maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini sunar. Göztepe'den ilk gol ise halil akbunar'dan geldi. 45+2) (göztepe), burak yılmaz (dk.38 pen.) (beşiktaş). Sari kart göztepe takımında andre castro, diaby'ye yaptığı faul sonucu sarı kart gördü.

Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Dakikada borges atarken, beşiktaş'ın tek golünü ise 38. Beşiktaş, ligde 9 maç sonra kalesini gole kapatmayı başardı. Dakikada halil akbunar ve 38. Göztepe yeni stadını beşiktaş galibiyetiyle açtı:

Goztepe Besiktas Mac Sonucu 2 1 Sarkul Avsat
Goztepe Besiktas Mac Sonucu 2 1 Sarkul Avsat from turkish.aawsat.com
Dakikada halil akbunar ve 38. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Haftanın perdesi vodafone park'ta açıldı. Haftasında beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın itirazları sonucu sarı kart gördü. İzmir ekibi yeni stadının açılış maçında beşiktaş'ı yenerek taraftarına büyük bir sevinç yaşattı. Spor toto süper lig'de 9. Dakikada penaltıdan burak yılmaz kaydetti.

Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti.

İzmir ekibi yeni stadının açılış maçında beşiktaş'ı yenerek taraftarına büyük bir sevinç yaşattı. İkinci haftanın açılış mücadelesinde beşiktaş sahasında i̇zmir ekibi göztepe'yi konuk etti. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Josef'in pasıyla ceza sahasına sokulan n'koudou'nun vuruşunda kaleci i̇rfan topu ayaklarıyla çıkardı. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Hakem atışıyla maç yeniden başladı. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın itirazları sonucu sarı kart gördü. Dakikada borges atarken, beşiktaş'ın tek golünü ise 38. Ayrıca karşılaşma ile ilgili opta verilerini inceleyebilir, karşılaşmanın sonucuna dair yapılan ankete. Göztepe yeni stadını beşiktaş galibiyetiyle açtı: 26 ocak 2020, pazar 22:41 | 13384. Spor toto süper lig'de haftayı beşiktaş galibiyetiyle kapatan göztepe, 45 yıl sonra beşiktaş'ı sahasında yenmenin mutluluğunu yaşadı.

Dakikada penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Giriş:23 ağustos 2019 22:37 güncelleme:23 nisan 2021. Hakem atışıyla maç yeniden başladı. Göztepe'den ilk gol ise halil akbunar'dan geldi. Spor toto süperlig maçı tarih:

Mac Sonucu Goztepe Besiktas 2 1 Super Lig Puan Durumu
Mac Sonucu Goztepe Besiktas 2 1 Super Lig Puan Durumu from imgrosetta.mynet.com.tr
Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Giriş:23 ağustos 2019 22:37 güncelleme:23 nisan 2021. İkinci haftanın açılış mücadelesinde beşiktaş sahasında i̇zmir ekibi göztepe'yi konuk etti. Sari kart göztepe takımında andre castro, diaby'ye yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Dakikada borges atarken, beşiktaş'ın tek golünü ise 38. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Hakem atışıyla maç yeniden başladı. Göztepe'den ilk gol ise halil akbunar'dan geldi.

Dakikada borges atarken, beşiktaş'ın tek golünü ise 38.

Dakikada penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Dakikada halil akbunar ve 38. Hakem atışıyla maç yeniden başladı. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın itirazları sonucu sarı kart gördü. Flashscore.com.tr beşiktaş sayfası maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini sunar. Haftanın perdesi vodafone park'ta açıldı. Josef'in pasıyla ceza sahasına sokulan n'koudou'nun vuruşunda kaleci i̇rfan topu ayaklarıyla çıkardı. 26 ocak 2020, pazar 22:41 | 13384. 45+2) (göztepe), burak yılmaz (dk.38 pen.) (beşiktaş). Spor toto süperlig maçı tarih: Spor toto süper lig'de 9. Teknik direktör abdullah avcı ile yollarını ayıran beşiktaş deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın önemli anları haberimizde.

Göztepe yeni stadını beşiktaş galibiyetiyle açtı: göztepe - beşiktaş. Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları.

Posting Komentar

0 Komentar